TESSERACT
MCU Filmek Sorozatok Rövidfilmek Képregények Az alkotók Az oldalról

A Marvel megtalálta a megfelelő Thanost?

Kategória: A Galaxis Őrzői, Phase 2, Phase 3, Színészek

Igaz, az Örült Titán már megjelent a Bosszúállók végén, az őt játszó színész, Damion Poitier csak beugró volt arra az egy mosolyra. A stúdió egy nagyobb kaliberű színészt keresett, hogy eljátssza a Marvel egyik legikonikusabb főgonoszának szerepét. Lehet, hogy most megtalálta Josh Brolin személyében?

Josh Brolin - Thanos

A 46 éves Brolin, aki pályafutását a ’85-ös Kincsvadászokban kezdte, szerepelt már képregényfilmben, hiszen ő játszotta a DC antihősét, Jonah Hexet a róla készült filmben. Reméljük, Thanosszal nagyobb sikere lesz, ha tényleg ő kapja a szerepet! A mozikban legközelebb a Sin City második részében láthatjuk őt.
A Jurassic World castingjának első heteiben Brolin tűnt a legesélyesebbnek a főszerepre, melyet később Chris Pratt kapott. Ha ott nem is, A Galaxis Őrzőiben talán találkozik a két színész.

A hír természetesen egyelőre csak pletyka, de a Latino-Review, aki nem egyszer tapintott már rá ilyesmire, elég biztos a dolgában:

James Gunn utómunkálatairól szóló egyik szöveg egy olyan jelenetet említett, melyben Thanos megjelenik a lebegő trónján a harmadik felvonásban. Ez arra enged következtetni, hogy a megjelenés elég hosszú ahhoz, hogy valakinek a hangját kell kölcsönöznie az Őrült Titánnak, valakinek, aki átviheti a karaktert a Bosszúállók harmadik részébe, mint főgonosz. [...]

A forrásaink jelentik, hogy ez a valaki JOSH BROLIN!!

Ő kölcsönzi majd a hangját Thanosnak A Galaxis Őrzőiben, és az ő hírnevével valószínű, hogy csatlakozik majd James Spaderhez és Tom Hiddlestonhoz azon színészek sorában, akik megpróbálták megölni a Bosszúállókat.

Ugyan a szöveg csak hangról beszél, de feltételezhető, hogy egy kevés motion capture is játszik majd. Nem hinnénk, hogy sokat kell várni egy hivatalos bejelentésig.



Van hozzáfűznivalód?

  • Ne reklámozz más oldalakat! A reklámot tartalmazó hozzászólásokat törölni fogjuk!
  • Ne offolj! Csak a bejegyzés témájához kapcsolódó hozzászólást küldj el! Az offokat törölni fogjuk!
  • Ne írj egymás után több hozzászólást! Mielőtt elküldöd a hozzászólásodat, gondold át, hogy nem hagytál-e ki belőle valamit, amit meg akarnál osztani a többiekkel!
  • Ha valamit SPOILER gomb mögé szeretnél rejteni, használd a [shush] és [/shush] tageket! Értelemszerűen a spoileres írás elejére kerül az első, a végére a második. Az ilyen hozzászólások nem jelennek meg automatikusan, egy moderátornak jóvá kell hagynia, úgyhogy nem kell elküldeni többször!
  • Ha bármilyen kérdésed merülne fel, használd ezt az e-mail címet: tesseractpress@gmail.com.
  • Ne szidd az oldal szerkesztőit, az ilyen jellegű hozzászólások is törlése kerülnek!

You must be logged in to post a comment.



Bejelentkezés

Jelszóemlékeztető
Facebook

Keresés

Társoldalak

Jedi Rend
Firefly és Serenity Geeked Out FILMUNIVERZUM Filmek.Képregény.Net Star Trek Portal Popcorn & Soda Bosszúállók figurák - Fantasmania játékbolt

Chat Box

Legújabb hozzászólások

Hamarosan!

Idézet

Hamarosan!

Archívum

tesseractmcu.hu | Tesseract | Alapítva: 2013. november 23.
Az oldalon található saját készítésű, írású és fordítású anyagok másolása szigorúan tilos! A magyar hírportálokról származó hírek, interjúk minden esetben kreditelve vannak. A galériában található képeket az interneten találtam, a jogokat a készítők birtokolják. A képeket csak akkor teheted fel a honlapodra, ha az eredeti forrásból származnak.

Tárhely