TESSERACT
MCU Filmek Sorozatok Rövidfilmek Képregények Az alkotók Az oldalról

A Fenegyerek ellenfele is színészt kapott

Kategória: Daredevil, TV

Nemrég jelentettük, hogy a Netflix Daredevil minisorozatának címszereplőjét játszó színészt már kiválasztották. Most az elengedhetetlen főgonoszon a sor, Kingpinen, azaz a Vezéren. A Marvel Vincent D’Onoforióra bízta a karaktert.

Vincent D'Onoforio - Vezér

D’Onoforio karrierje Stanley Kubrick Acéllövedékével indult, de legtöbben talán a Sötét zsarukban láthatták, hiszen ő játszotta Edgart és az Edgar-öltönyt, melyet a bogár viselt. (Egy maaaacskaaa, nagyon szeretném visszakapni!) A sorozatkedvelők pedig az Esküdt ellenségek: Bűnös szándékból ismerhetik, ahol 10 éven át formálta meg Robert Goren detektívet. Jelenleg a Jurassic Worldöt forgatja Chris Pratt (A Galaxis Őrzői) és Ty Simpkins (Vasember 3) társaságában.

A Vezért a néhai Michael Clarke Duncan játszotta a 2003-as mozifilmben.
A mostani karakter rövid leírása a hivatalos oldalról:

…Wilson Fisk, egy nagy hatalmú üzletember, aki a Pokol Konyhájába fektetett érdekei miatt összetűzésbe keveredik a vak ügyvéddel, Matt Murdockkal és alteregójával, Fenegyerekkel.

Jeph Loeb, a Marvel filmes részlegének vezetője, ezt mondta a szereposztásról:

Hihetetlenül büszkék vagyunk, hogy egy Vincenthez hasonló, komoly és sokszínű színésszel dolgozhatunk a “Daredevil”-en, ráadásul egy ennyire központi karakter képében. Wilson Fisk egy ikonikus gonosz, akit kitartása és ereje hősünk veszedelmes ellenfelévé teszi.

Mit szóltok a sorozat eddigi színészeihez, Charlie Coxhoz és D’Onoforióhoz?Van hozzáfűznivalód?

  • Ne reklámozz más oldalakat! A reklámot tartalmazó hozzászólásokat törölni fogjuk!
  • Ne offolj! Csak a bejegyzés témájához kapcsolódó hozzászólást küldj el! Az offokat törölni fogjuk!
  • Ne írj egymás után több hozzászólást! Mielőtt elküldöd a hozzászólásodat, gondold át, hogy nem hagytál-e ki belőle valamit, amit meg akarnál osztani a többiekkel!
  • Ha valamit SPOILER gomb mögé szeretnél rejteni, használd a [shush] és [/shush] tageket! Értelemszerűen a spoileres írás elejére kerül az első, a végére a második. Az ilyen hozzászólások nem jelennek meg automatikusan, egy moderátornak jóvá kell hagynia, úgyhogy nem kell elküldeni többször!
  • Ha bármilyen kérdésed merülne fel, használd ezt az e-mail címet: tesseractpress@gmail.com.
  • Ne szidd az oldal szerkesztőit, az ilyen jellegű hozzászólások is törlése kerülnek!

You must be logged in to post a comment.Bejelentkezés

Jelszóemlékeztető
Facebook

Keresés

Társoldalak

Jedi Rend
Firefly és Serenity Geeked Out FILMUNIVERZUM Filmek.Képregény.Net Star Trek Portal Popcorn & Soda Bosszúállók figurák - Fantasmania játékbolt

Chat Box

Legújabb hozzászólások

Hamarosan!

Idézet

Hamarosan!

Archívum

tesseractmcu.hu | Tesseract | Alapítva: 2013. november 23.
Az oldalon található saját készítésű, írású és fordítású anyagok másolása szigorúan tilos! A magyar hírportálokról származó hírek, interjúk minden esetben kreditelve vannak. A galériában található képeket az interneten találtam, a jogokat a készítők birtokolják. A képeket csak akkor teheted fel a honlapodra, ha az eredeti forrásból származnak.

Tárhely