TESSERACT
MCU Filmek Sorozatok Rövidfilmek Képregények Az alkotók Az oldalról

A Fekete Párduc és Doktor Strange megtestesítője is aláírt

Kategória: Black Panther, Doctor Strange, Phase 3, Színészek

Elkezdjük azon fontos hírek pótlását, melyekkel az elmúlt hetekben elmaradtunk. Ma két előkészületben lévő film főszereplőiről számolunk be.

Chadwick Boseman

T’Challa király, azaz a Fekete Párduc szerepét egy ideig John Boyegával kötötték össze, de az októberi Marvel Eventen a 9 új filmcím mellett, nagy meglepetésre, a színpadra hívták a 2017-ben bemutatásra kerülő film főszereplőjét is, Chadwick Boseman személyében (képek és videó). Az eseményen azt is megtudtuk, hogy a karakter egy évvel korábban, a Captain America: Civil Warban debütál.
A 38 éves Boseman 2008 óta játszik filmekben, legutóbb A 42-esben és a Get On Upban láthattuk komolyabb szerepben.

Benedict Cumberbatch

Talán csak az új Star Wars főszerepeire vettek fontolóra/pletykáltak több színészt, mint Dr. Stephen Strange eljátszására. Patrick Dempsey, Joseph Gordon Levitt, Tom Hardy, Johnny Depp, Joaquin Phoenix, Ewan McGregor, Oscar Isaac, Jake Gyllenhaal, Matthew McConaughey és Ethan Hawke mellett Benedict Cumberbatch volt az, akihez mindig visszatértek a fanok, mint tökéletes választáshoz. Nos, ezek a rajongók fellélegezhetnek, ugyanis a napokban hivatalosan is bejelentette a Marvel, hogy ő kapta a sebészből lett mágus szerepét. Kevin Feige producer ezt mondta a választásról:

Stephen Strange története olyan színészt igényel, aki nagy mélységgel és őszinteséggel képes játszani. 2016-ban Benedict megmutatja a közönségnek, mi is teszi Doktor Strange-et annyira különleges és ellenállhatatlan karakterré.

A Deadline október végi cikke óta mindenki tényként kezelte, hogy Cumberbatch játssza majd Strange-et, még a jelenlegi MCU színészek közül is volt, aki reagált a hírre. A S.H.I.E.L.D. ügynökei Skye-ját alakító Chloe Benett ezt posztolta Twitteren:

IGEN. Benedict Cumberbatch mostantól a Marvel univerzum része. Végre van egy mód, hogy a felesége lehessek. Ööö, úgy értem, barátja. Zaklatóó…iigen, barátja.

A 2002 óta színészkedő, 38 éves Cumberbatch, a 2010-ben indult Sherlock című sorozattal lett igazán híres. Legutóbb a Kódjátszmában láthattuk, szinkronhangként pedig A Madagaszkár pingvinjeiben és A hobbit: Az öt sereg csatájában is feltűnik.Van hozzáfűznivalód?

  • Ne reklámozz más oldalakat! A reklámot tartalmazó hozzászólásokat törölni fogjuk!
  • Ne offolj! Csak a bejegyzés témájához kapcsolódó hozzászólást küldj el! Az offokat törölni fogjuk!
  • Ne írj egymás után több hozzászólást! Mielőtt elküldöd a hozzászólásodat, gondold át, hogy nem hagytál-e ki belőle valamit, amit meg akarnál osztani a többiekkel!
  • Ha valamit SPOILER gomb mögé szeretnél rejteni, használd a [shush] és [/shush] tageket! Értelemszerűen a spoileres írás elejére kerül az első, a végére a második. Az ilyen hozzászólások nem jelennek meg automatikusan, egy moderátornak jóvá kell hagynia, úgyhogy nem kell elküldeni többször!
  • Ha bármilyen kérdésed merülne fel, használd ezt az e-mail címet: tesseractpress@gmail.com.
  • Ne szidd az oldal szerkesztőit, az ilyen jellegű hozzászólások is törlése kerülnek!

You must be logged in to post a comment.Bejelentkezés

Jelszóemlékeztető
Facebook

Keresés

Társoldalak

Jedi Rend
Firefly és Serenity Geeked Out FILMUNIVERZUM Filmek.Képregény.Net Star Trek Portal Popcorn & Soda Bosszúállók figurák - Fantasmania játékbolt

Chat Box

Legújabb hozzászólások

Hamarosan!

Idézet

Hamarosan!

Archívum

tesseractmcu.hu | Tesseract | Alapítva: 2013. november 23.
Az oldalon található saját készítésű, írású és fordítású anyagok másolása szigorúan tilos! A magyar hírportálokról származó hírek, interjúk minden esetben kreditelve vannak. A galériában található képeket az interneten találtam, a jogokat a készítők birtokolják. A képeket csak akkor teheted fel a honlapodra, ha az eredeti forrásból származnak.

Tárhely