TESSERACT
MCU Filmek Sorozatok Rövidfilmek Képregények Az alkotók Az oldalról

A Daredevil is új showrunnert és szinopszist kapott!

Kategória: Daredevil, TV

Nem sokkal azután, hogy a Marvel bejelentette Edgar Wright rendező távozását a Hangya filmből, kiderült, hogy Drew Goddard is otthagyta a Fenegyerek sorozatot. Nem kellett sokat várni, be is jelentették az új showrunnert, Steven S. DeKnight személyében.

Steven S. DeKnight

DeKnight dolgozott már együtt Whedonékkal. Íróként, rendezőként és producerként közreműködött az Angelben és a Dollhouse-ban. Ezen kívül írt még öt Buffy, a vámpírok réme epizódot is. Az utóbbi években legjelentősebb munkái között szerepelnek a Smallville és a Spartacus sorozatok.

Goddardnak azért kellett visszamondania a lehetőséget, mert a Sony felkérte, hogy írja és rendezze A csodálatos Pókember spin-offot, a Sinister Sixet. Ő is Whedon-közeli választás volt, illetve nagy Fenegyerek rajongó. Öröm az ürömben, hogy nem hagyja teljesen magára a projektet, és producerként a sorozattal marad, továbbá az első két epizódot is legalább részben ő írta.

A bejelentéssel egy hivatalos szinopszist is kaptunk:

A fiatalon megvakult Matt Murdock emberfeletti érzékekkel megáldva harcol az igazságtalanság ellen, nappal ügyvédként, éjszaka a Fenegyerek nevű szuperhősként a modern kori Pokol Konyhájában, New Yorkban.

Ezennel rövidre zárhatjuk a pletykákat, miszerint a hetvenes években játszódnak majd az Oltalmazók sorozatai.Van hozzáfűznivalód?

  • Ne reklámozz más oldalakat! A reklámot tartalmazó hozzászólásokat törölni fogjuk!
  • Ne offolj! Csak a bejegyzés témájához kapcsolódó hozzászólást küldj el! Az offokat törölni fogjuk!
  • Ne írj egymás után több hozzászólást! Mielőtt elküldöd a hozzászólásodat, gondold át, hogy nem hagytál-e ki belőle valamit, amit meg akarnál osztani a többiekkel!
  • Ha valamit SPOILER gomb mögé szeretnél rejteni, használd a [shush] és [/shush] tageket! Értelemszerűen a spoileres írás elejére kerül az első, a végére a második. Az ilyen hozzászólások nem jelennek meg automatikusan, egy moderátornak jóvá kell hagynia, úgyhogy nem kell elküldeni többször!
  • Ha bármilyen kérdésed merülne fel, használd ezt az e-mail címet: tesseractpress@gmail.com.
  • Ne szidd az oldal szerkesztőit, az ilyen jellegű hozzászólások is törlése kerülnek!

You must be logged in to post a comment.Bejelentkezés

Jelszóemlékeztető
Facebook

Keresés

Társoldalak

Jedi Rend
Firefly és Serenity Geeked Out FILMUNIVERZUM Filmek.Képregény.Net Star Trek Portal Popcorn & Soda Bosszúállók figurák - Fantasmania játékbolt

Chat Box

Legújabb hozzászólások

Hamarosan!

Idézet

Hamarosan!

Archívum

tesseractmcu.hu | Tesseract | Alapítva: 2013. november 23.
Az oldalon található saját készítésű, írású és fordítású anyagok másolása szigorúan tilos! A magyar hírportálokról származó hírek, interjúk minden esetben kreditelve vannak. A galériában található képeket az interneten találtam, a jogokat a készítők birtokolják. A képeket csak akkor teheted fel a honlapodra, ha az eredeti forrásból származnak.

Tárhely