TESSERACT
MCU Filmek Sorozatok Rövidfilmek Képregények Az alkotók Az oldalról

9 hónapig tart majd az Infinity War forgatása

Kategória: Avengers: Infinity War I, Avengers: Infinity War II, Captain America: Civil War, Phase 3

Chris Evans az Esquire-nek tett interjújában beszélt a Marvel bűvkörében eltöltött következő két évéről, mely alatt három filmben játszik majd:

Tudják, a Marveles kötelezettségek köré kell szervezni az életet. Muszáj. A Captain America: Civil Wart néhány héten belül kezdjük forgatni, és az eltart majd augusztusig, vagy valahogy így. Augusztusig vagy szeptemberig. Ez után lesz egy kis szabadidőm, amit úgy tölthetek, ahogy jónak látom. Nem tudom még, hogy pihenéssel töltöm-e, vagy esetleg elvállalok egy rendezést, keresek egy filmet, amiben játszhatok, vagy bármi olyasmit csinálok, amit kreatív szempontból csábítónak találok majd. Vagy egyszerűen várok, lazítok, élvezem az életet. Utána viszont kezdjük az Infinity Wart, azt hiszem, valahol a harmadik negyedévben. 2016 őszén vagy telén. Nagyjából kilenc hónap lesz, mire leforgatjuk a két filmet közvetlenül egymás után.

Infinity War

A Captain America: Civil War 2016. május 6-án, az Avengers: Infinity War első része 2018. május 4-én, a második része pedig 2019. május 3-án érkezik.Van hozzáfűznivalód?

  • Ne reklámozz más oldalakat! A reklámot tartalmazó hozzászólásokat törölni fogjuk!
  • Ne offolj! Csak a bejegyzés témájához kapcsolódó hozzászólást küldj el! Az offokat törölni fogjuk!
  • Ne írj egymás után több hozzászólást! Mielőtt elküldöd a hozzászólásodat, gondold át, hogy nem hagytál-e ki belőle valamit, amit meg akarnál osztani a többiekkel!
  • Ha valamit SPOILER gomb mögé szeretnél rejteni, használd a [shush] és [/shush] tageket! Értelemszerűen a spoileres írás elejére kerül az első, a végére a második. Az ilyen hozzászólások nem jelennek meg automatikusan, egy moderátornak jóvá kell hagynia, úgyhogy nem kell elküldeni többször!
  • Ha bármilyen kérdésed merülne fel, használd ezt az e-mail címet: tesseractpress@gmail.com.
  • Ne szidd az oldal szerkesztőit, az ilyen jellegű hozzászólások is törlése kerülnek!

You must be logged in to post a comment.Bejelentkezés

Jelszóemlékeztető
Facebook

Keresés

Társoldalak

Jedi Rend
Firefly és Serenity Geeked Out FILMUNIVERZUM Filmek.Képregény.Net Star Trek Portal Popcorn & Soda Bosszúállók figurák - Fantasmania játékbolt

Chat Box

Legújabb hozzászólások

Hamarosan!

Idézet

Hamarosan!

Archívum

tesseractmcu.hu | Tesseract | Alapítva: 2013. november 23.
Az oldalon található saját készítésű, írású és fordítású anyagok másolása szigorúan tilos! A magyar hírportálokról származó hírek, interjúk minden esetben kreditelve vannak. A galériában található képeket az interneten találtam, a jogokat a készítők birtokolják. A képeket csak akkor teheted fel a honlapodra, ha az eredeti forrásból származnak.

Tárhely